Artikelen M/V

Stichting Woord en Wereld

Woord en Wereld heeft als motto ‘dankbaar gereformeerd’: gewoon blij zijn met wat gereformeerd zijn vandaag mag betekenen.
De stichting bestaat sinds 22 juli 1985.

 


Nader Bekeken

Nader Bekeken is het maandblad van de Stichting Woord en Wereld. Onder het motto ‘dankbaar gereformeerd’ wil Nader Bekeken informatie en voorlichting geven om het gereformeerde leven te versterken. In een wereld die voortdurend in beweging is bekijken we de dingen nader: we brengen de achtergronden van allerlei ontwikkelingen in beeld en steken dieper af naar de achterliggende argumenten. |
In de naam van de stichting - Woord en Wereld - wordt uitgedrukt dat het Woord van God richtinggevend is, niet alleen voor het gereformeerde leven, maar ook voor de wereld om ons heen. Daarom laten we in ons blad telkens zien wat de betekenis van de Bijbel is voor de actualiteit.
Klik hier voor meer informatie.

 


Cahiers

Tot en met 2022 gaf de Stichting Woord en Wereld jaarlijks vier cahiers uit, boeken van rond de 100 pagina’s over een breed scala aan onderwerpen. Voortaan zal er incidenteel een cahier verschijnen, als de redactie daartoe aanleiding ziet.
Veel van de al verschenen Cahiers zijn nog beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.

 


Abonnementen en bestellingen

Klik hier voor meer informatie.

 


Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Downloaden cahiers

Cahiers digitaal
€ 4,00 per stuk.
Bestel  HIER

 

 

Losse nummers Nader Bekeken digitaal

Losse nummers Nader Bekeken zijn ook digitaal te bestellen. Klik hier.